توت از کجا شکل گرفت؟

فعالیت و ممارست زیاد و طولانی‌مدت در یک رشته‌ی تخصصی، حسی را در آدم به وجود می‌آورد که باید نگاه دیگری به جامعه‌ی اطراف خود داشته باشد. بر این اساس گاهی انسان رسالتی را بر شانه‌ی خود حس می‌کند که باید فارغ از چشم‌داشت مادی، برخی مسئولیت‌ها را انجام دهد؛ یکی از این مسئولیت‌های بزرگ و مهم، انتقال دانش و تجربه می‌باشد. البته بیان این موضوع بدین معنی نیست که انسان برای درآمد کار نکند ولی می‌توان در کنار فعالیت‌های کسب‌وکاری، گاهی هم با نگاهی متفاوت، برخی کارها را به عنوان رسالت اجتماعی انجام داد. این نگاه زیبا، میخ اصلیِ خیمه‌ی توت می‌باشد؛ نگرشی که این تیم چابک را گرد هم آورد تا از این منظر اقدام به فعالیت نموده و در کنار آن به کسب‌وکارهای مرتبط نیز بپردازد.

از کی توت راه‌اندازی شده‌است؟

تیم توت برای اولین بار به طور رسمی در ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ با هدف راه‌اندازی یک استارتاپ آموزشی و فنی تشکیل گردید. البته لازم به توضیح است که به صورت غیررسمی، پیشینه‌ای در حدود ۱۰ سال دارد.

دغدغه‌های توت کدام‌اند؟

اهم دغدغه‌ی تیم توت بر عنوان دقیق آن یعنی «تدریس وسیع تکنولوژی» استوار است و اعضای تیم بر آن هستند تا با نگاهی نو، آموزش‌های نوینی را در حوزه‌ی مباحث مختلف فن‌آوری اطلاعات ارائه نمایند. تیم توت بر آن است تا ضمن تدوین و برگزاری آموزش‌های مختلف در زمینه‌های تخصصیِ فن‌آوری اطلاعات به صورت کاملاً کاربردی و با رویکرد عملی، با بهره‌مندی از اساتید مجرب و متعهد، آموزش‌های کاربردی دیگری در زمینه‌های الکترونیک، ریاضیات، تکنولوژی، هنر و ... را نیز ارائه نماید. تیم توت به دنبال وجوه تمایز و تفاوت‌ها می‌باشد ولی این تفاوت‌ها را در کیفیت خدمات و پشتیانیِ واقعی می‌بیند.

فعالیت‌های توت چگونه است؟

با بررسی پیشینه‌ی تفکرات اعضای توت، مشخص است که فعالیت‌های این تیم را می‌توان در سه دسته دید؛

اعضای توت را چه کسانی تشکیل می‌دهند؟

تیم توت متشکل از متخصصین و علاقه‌مندانی می‌باشد که به صورت خودجوش و با رویکرد چابک در کنار هم قرار گرفته‌اند تا اهداف و چشم‌اندازهای توت را به سرمنزل مقصود برسانند. با توجه به فعالیت‌ها و خدماتی که برای توت تدوین‌گردیده است، تیم‌های کاری در توت به صورت زیر دسته‌بندی می‌شوند؛