آخرین مقالات

طراحی با نگاه ادبی: اگر حافظ طراح رابط کاربری بود، چه چیزی میساخت؟

فراتر از بدافزارها!

توهم پیشرفت: آیا فریمورکهای جاوا اسکریپت هر ۶ ماه منسوخ میشوند؟

تعادل بین کیفیت و سرعت: غلبه بر کمالگرایی در کدنویسی

توهم دانایی در عصر هوش مصنوعی!

اهمیت استراتژیک بهینهسازی مصرف انرژی در پردازندهها
بهترین فیلمهای سینمایی برای علاقهمندان به برنامهنویسی

الناز رنجبر فلاح
زمان مطالعه: 8دقیقه

در این مقاله قصد داریم برای دوست داران و افراد علاقهمند به حوزه برنامهنویسی و تکنولوژی فیلمهایی را معرفی کنیم. امیدواریم که این فیلمها مورد پسند شما هم واقع شود و حتما نظر خود را درباره این فیلمها برای ما در قسمت نظرات بنویسید.
فیلم Tetris

فیلم "Tetris" داستان ایجاد و محبوبیت بازی Tetris در دهه 1980 را روایت میکند. این فیلم بر محوریت زندگی هنک راجرز (Henk Rogers)، یک کارآفرین بازیهای ویدیویی و تلاشهای او برای به دست آوردن حقوق این بازی در دوران جنگ سرد است.
او برای به دست آوردن حقوق توزیع بازی Tetris به شوروی سابق سفر کرده و با مخترع بازی، الکسی پاژیتنوف (Alexey Pajitnov)، دیدار میکند. او با چالشها و موانع متعددی از جمله دیوانسالاری شوروی و رقابتهای شرکتهای غربی روبرو میشود.
این فیلم ترکیبی از درام تاریخی و ماجراجویی است و به خوبی نشان میدهد که چطور "Tetris" به یکی از بازیهای ویدیویی محبوب و تاثیرگذار در جهان تبدیل شد.
فیلم The Social Network

فیلم The Social Network در سال 2010 به کارگردانی دیوید فینچر (David Fincher) و نویسندگی آرون سورکین (Aaron Sorkin) ساخته شد. این فیلم بر اساس کتاب "میلیاردرهای تصادفی"، نوشته بن مزریک (Ben Mezrich)، ساخته شده و داستان ایجاد و رشد شبکه اجتماعی فیسبوک را روایت میکند.
این فیلم داستان مارک زاکربرگ (Mark ZuckerBerg) را دنبال میکند که دانشجویی در دانشگاه هاروارد با خلق وبسایتی به نام "فیسبوک" انقلابی در دنیای اینترنت به پا میکند. در این مسیر، مارک با چالشها و مشکلات متعددی مواجه میشود، از جمله اختلافات قانونی با دوستان سابقش.
ادواردو ساورین (با بازی Andrew Garfield) به عنوان یکی از بنیانگذاران اولیه فیسبوک در فیلم معرفی میشود و در ادامه ماجرای فیلم به دعوای حقوقی با دوقلوهای وینکلووس (با بازی Armie Hammer) میپردازد که ادعا میکنند ایده اصلی فیسبوک از آنها دزدیده شده است.
فیلم Her

فیلم "Her" به کارگردانی و نویسندگی اسپایک جونز (Spike Jonze) در سال ۲۰۱۳ منتشر شد (اما در برخی کشورها در اوایل ۲۰۱۴ هم اکران شد.) داستان فیلم درباره مردی است (با بازی Joaquin Phoenix) که به تازگی از همسرش جدا شده. در این حال که او احساس تنهایی میکند، تصمیم میگیرد که یک سیستم عامل هوشمند به نام سامانتا (با صدای Scarlett Johansson) را نصب کند.
سامانتا یک سیستم عامل بسیار پیشرفته است که میتواند با تئودور (اسم شخصیت فیلم) حرف بزند و به مرور زمان، تئودور و سامانتا به هم نزدیک میشوند و یک رابطه عاشقانه بین آنها شکل میگیرد. این رابطه چالشها و پیچیدگیهای زیادی دارد و فیلم به موضوعاتی مثل عشق، تنهایی، هویت و تعاملات انسانی میپردازد.
"Her" مورد استقبال منتقدان و تماشاگران قرار گرفت و برنده جوایز زیادی شد، از جمله جایزه اسکار بهترین فیلمنامه اورجینال.
این فیلم به دلیل داستان خلاقانه، بازیگرهای قوی و بررسی عمیق مسائل انسانی و تکنولوژی، یکی از فیلمهای برجسته دهه ۲۰۱۰ محسوب میشود.
فیلم Transcendence

"Transcendence" فیلم علمیتخیلی به کارگردانی والی فیستر (Wally Fister) و با بازی جانی دپ (Johnny Depp) است که در سال 2014 اکران شد. این فیلم به موضوعات مرتبط با هوش مصنوعی، تکنولوژی و آگاهی انسان میپردازد.
دکتر ویل کستر یک محقق برجسته در زمینه هوشمصنوعی است که هدف او ایجاد ماشینی با آگاهی و هوش انسانی است. وقتی گروهی از تروریستهای ضدتکنولوژی به ویل حمله میکنند و او به شدت مجروح میشود، همسر و همکارش مکس واترز تصمیم میگیرند ذهن ویل را به یک ابررایانه منتقل کنند تا زندگی او را نجات دهند.
پس از انتقال آگاهی ویل به رایانه، او به سرعت به یک هوش مصنوعی قدرتمند تبدیل میشود که میتواند خود را کامل کند و از منابع بیپایان اینترنت برای پیشرفت دانش و تکنولوژی استفاده کند. اما با قدرت بیشتر، نگرانیها در مورد افکار و کنترل او نیز افزایش مییابد. دولت و گروههای مختلف به دنبال متوقف کردن او هستند، زیرا از این قدرت جدید و ناشناخته وحشت دارند.
فیلم Steve Jobs
فیلم "Steve Jobs (2015)" به کارگردانی دنی بویل (Danny Boyle) و نویسندگی آرون سورکین (Aaron Sorkin)، داستان زندگی و حرفه استیو جابز را در سه مقطع مهم و متفاوت به تصویر میکشد. این فیلم به جای ارائه یک بیوگرافی کامل، بر روی سه معرفی محصول مهم از سوی استیو جابز تمرکز دارد و از این طریق به شخصیت و تعاملات او میپردازد.
بخش اول: معرفی مکینتاش (1984) فیلم با لحظاتی پیش از معرفی اولین مکینتاش شروع میشود. جابز با مشکلات فنی در دمو و اختلافات شدید با همکارانش مواجه میشود و رابطهاش با همکارانش و همچنین مشکلات خانوادگی او نشان داده میشود.
بخش دوم: معرفی (1988) NEXT این بخش در زمان معرفی کامپیوتر NEXT تنظیم شده و بعد از آن جابز از اپل اخراج شد و شرکت جدید خود را تأسیس کرد. جابز همچنان با چالشهای شخصی و حرفهای مواجه بود، به خصوص با جان اسکالی (جف دنیلز)، مدیرعامل سابق اپل که جابز را از شرکت خارج کرده بود.
بخش سوم: معرفی (1998) iMac در این بخش، جابز به اپل بازگشته و در حال آماده شدن برای معرفی iMac است. این قسمت نشاندهنده تغییراتی در شخصیت جابز و روابط او با دیگران است. او تلاش میکند تا گذشته را پشت سر بگذارد و روابطش با دخترش لیزا را بهبود ببخشد. همچنین، نقش جوآنا هافمن به عنوان همکار و مشاور نزدیک جابز، به وضوح دیده میشود.
جمع بندی
در این مقاله سعی کردهایم تعدادی از بهترین فیلمهای مناسب علاقهمندان به برنامهنویسی و دنیای تکنولوژی را به شما همراهان همیشگی توت معرفی کنیم.
در مقالات آیندهی توت، حتما دوباره به فیلمها و سریالهای محبوب بین برنامهنویسان و علاقهمندان به حوزه تکنولوژی اشاره خواهیم کرد.
با توت همراه باشید.
بخش نظرات
ورود
اولین نفر باشید که نظر خود را ثبت میکنید.